Karriere

"Jeg startede som deltidsansat og har arbejdet mig op."
Emran, Head of Kitchen Operation på OTTO & RITTA.
BLIV EN DEL AF VORES TEAM
Vores mission er at lave pizzaer af høj kvalitet og servere dem med den bedste service for vores gæster. Derfor leder vi efter personale, der brænder for service og ønsker at blive en del af vores brand og kultur.
Vi har flere forskellige stillinger på OTTO. Vores mål er at udvikle engageret og servicemindet personale og passionerede ledere.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Hvordan er det at arbejde hos OTTO?

"Jeg startede som ungarbejder i 2020 og har siden arbejdet mig op, så jeg nu er Restaurantchef på Otto Trianglen. Der er masser af muligheder for at udvikle sig her."
Sejr, OTTO Trianglen

"Jeg elsker at udfordre mig selv og prøve forskellige ansvarsområder i mit arbejde, og det er der i den grad mulighed for her på Otto."
Mathilde, OTTO Elmegade

"Jeg er Regional Kitchen Manager på Otto og har arbejdet mig op til til den stilling. Der er mange forskellige jobmuligheder på Otto."
Razu, OTTO Søborg